برایم پاپوش حمل مواد مخدر زده شده چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۸۷ #56123429

سلام خسته نباشید چند ماه پیش یکی از دوستانم از من خواهش کرد که ماشین او را از جنوب به تهران بیاورم . او به من گفت که در ماشینش مقداری طلا گذاشته من آوردم و او در اضایش مقداری پول به من داد اما با رسید دفتری ‌. الان از من شکایت شده ماشینی که جاساز مواد مخدر داشته است را به تهران آوردم و آن پولی که دریافت کردم در اضای فروش مواد مخدر بوده است . چگونه میتوانم از خودم رفع اتهام کنم ؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مطابق ماده ۱۶۰ قانون مجازات اسلامی ادله اثبات جرم عبارت است از اقرار، شهادت، قسامه و سوگند در موارد مقرر قانونی و علم قاضی.
دادگاه با توجه به نوع مواد مخدر، میزان، سابقه محکوم، نحوه دستگیری مجرم، همکاری او و همچنین شرایط روحی و جسمی او، حکم صادر می‌کند. حمل (قاچاق) مواد مخدر نیز دارای مجازات های متنوعی است و با توجه به نوع و میزان مواد مخدر و همچنین علم قاضی در پرونده، احکام متفاوتی صادر میشود.
چگونه میتوانم از خودم رفع اتهام کنم ؟ اول توصیه من وکیل بگیرید و ادله و مدارکی که دارید و یا شاهدی که دارید و اینکه چرا الان شکایت کرد از کجا فهمید و..... کسب اطلاع از تفهیم اتهام و دلایل آن برای شما چیست
اصل بر برائت است و قاضی باید از طریق بیان دلایل موضوع اتهام را برای متهم روشن سازد