استناد به کپی یک مدرک در دادگاه امکان پذیر هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷,۷۷۷ #56060951

در معامله ای یک برگه توسط طرفین نوشته شد که طرف مقابل، اقدام به کپی گرفتن از مدرک نمود. اما اصل مدرک در اختیار بنده است. اکنون سؤال بنده این است که آیا او می تواند با کپی و بدون در اختیار داشتن اصل مدرک، در دادگاه اقدام به شکایت نماید؟ آیا کپی مدرک در دادگاه محکمه پسند است؟ آیا میشود کپی بدون اصل مدرک را انکار کرد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
با توجه به اینکه خودتان آنرا ارائه نموده اید ، بله میتوانند به استناد آن علیه شما مورد استفاده قرار گیرد .

سلام کپی قطعا قابل انکار است و اگر اصل ان وجود نداشته باشد قابل استناد نیست اما با شهادت شهود می اوان ادعا را اثبات نمود .

با کپی امکان طرح دعوی میباشد لیکن چنانکه مورد ایراد قرارگیرد میبایست اصل سند را ارائه نماید تا مورد پذیرش دادگاه قرار گیرد اما لازم به توضیح میباشددر اینصورت طرف مقابل طرح دعوای الزام به تحویل اسناد و مدارک را می‌تواند به عنوان یک دعوی مستقل و یا به طور ضمنی صورت دهد

با سلام به استناد کپی مدرک در صورتی می شود طرح دعوت نمود که اظهار نماید اصل آن در ید طرف مقابل است و با شهادت شهود بودن اصل در ید طرف مقابل متو ان ثابت کرد اگر آن را ارائه نماید به عنوان قرینه بر محکومیت طرف ارائه نداده سند می باشد

سلام هر گاه یک نفر مدرکی را به ضمیمه دعوی خود ارائه می کند ، در صورت ایراد طرف مقابل در جلسه اول رسیدگی ، ملزم است اصل آن را نیز ارائه کند . در یر این صورت از عداد دلایل وی خارج می شود . چرا که بررسی اصالت سند با وجود اصل آن امکان پذیر است .