با صرف اینکه فقط بیمه نامه به اسم بنده است، آیا قاضی چیزی در این رابطه از ایشان میپذیرند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۶ #56031494

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همگی وکلای محترم
قبل از دادخواست طلاق خودرویی داشته ام که به برادرم منتقل نموده ام در اجرای بند تنصیف همسرم کلیه مدارک خودرو را برداشته و بعنوان مال به دادگاه معرفی کرده کارت حودرو و بیمه نامه که هنوز به نام من میباشد
برادرم اعلام سرقت مدارک نموده است و ۱۱۰ صورتجلسه نموده
برای اینکه برادرم شکایت سرقت از همسر من نماید
نیاز است که مطمئن شویم و ایا دادگاه به بنده جواب میدهند که ایا در لایحه تقدیمی خبری از اوراق و اسناد خودرو برادرم موجود میباشد
روال کار به چه صورت است
و ایا با اثبات و موجود بودن مدارک خودرو در لایحه تقدیمی همسرم میتوان جرم سرقت را برای ایشان اثبات نمود
خواهش میکنم راهنمایی فرمایید
با گمال تشکر و امتنان

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم سرقت محقق نشده است

سرقت اتفاق نیفتاده است.

بااحترام
نمیتواند اعلام سرقت نماید چراکه کپی مدارک را به دهدگاه جهت توقیف ارائه داده است و اعلام میدهرد در خانه کپی مدارک موجود بود و به دادگاه ارائه نمودم در نهایت منع تعقیب و از شما شکایت تهمت و افترا انجام میدهد

با درود سرقت محقق نشده است

سلام. با در نظر گرفتن اینکه دادگاه بپذیره که مدارک مالیت دارند یا نه حکم سرقت صادر خواهد شد. در این مورد شما با در نظر گرفتن اینکه اولا مدارک پیش همسر شما بوده و این که در مدارک موجود اسم شما درج شده است و به عنوان احقاق حق به دادگاه ارائه داده است و همچنین چنین مدارکی مالیتی ندارند ، بنابراین صدور حکم به سرقت دشوار خواهد بود و احتمالا همسر شما تبرئه خواهد شد