آیا میتواند با عنوان شکوایبه فسخ قرارداد، خانه را بنام خود برگرداند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۳ #56029760

با سلام . پدری که مبایعه نامه ای برای خرید خانه در دست داشته و سپس مبایعه نامه را باطل کرده و مبایعه نامه جدیدی بین مالک و دخترش انعقاد گردیده است (پدر به منظور دریافت مسکن مهر این اقدام را انجام داده است تا خانه ای به نامش نباشد) و امضای پدر در مبایعه نامه جدید بعنوان شاهد عقد قرارداد موجود میباشد و پس از آمدن سند خانه ، دختر آنرا بنام مادر خانواده کرده است .و حال پدر با در دست داشتن دو فقره چک پرداختی بنام خود، آیا میتواند با عنوان شکوایبه فسخ قرارداد، خانه را بنام خود برگرداند؟ لازم به ذکر است در حقیقت پول های پرداختی برای مادر بوده است و خانه هم در حال حاضر بنام مادر هست ولی چک ها( بعنوان مدرک پرداخت مبلغ خانه) بنام پدر هست....

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمیتواند و فقط میتواند اثبات نماید وجوه را پرداخته است و این مبلغ را مطالبه نماید . مدارکتان را بایستی مطالعه نمایم .

درحال حاضر ملک دارای سند بوده و به نام مادر است لذا پدر درمعامله نقشی نداشته که بخواهد نسبت به آن ادعایی داشته باشد

پدر قانونا در ملکیت خانه سهمی نداشته و نخواهد داشت.
صرفا میتواند نسبت به مطالبه وجه وجوهی که از حساب شخصی خویش پرداخت نموده است به طرفیت دخترش اقامه دعوی نماید.