آیا با وجود صیغه محرمیت به دلیل از بین رفتن ناخواسته بکارت میشه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۵۸ #55988374

سلام
۶ ماه با یه پسر با اطلاع جزئی خانواده ها نامزد کردیم قرار شد بعد از دوره آشنایی عقد کنه تو این دوره اشنایی با وجود صیغه محرمیت پرده بکارتم ناخواسته از بین رفته و الان اقا میگه ما با هم تفاهم نداریم نباید به خاطر این موضوع مجبور به ازدواج باشیم و با وعده اینکه عقد میکنه از من خواست ترمیم کنم.
الان میشه راهنماییم کنین چه کار میتونم انجام بدم؟
آیا میتونم با وجود ترمیم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تقدیم عرض سلام ومراتب ادب واحترام

پاسخ سوال شما بستگی به مواردی دارد باتوجه به قید ناخواستته یعنی خودتان نیز به ان رابطه رضایت داشته اید

خلاف شرع مقدس صورت نگرفته ترمیم نمایید به زندگی اینده خود بی اندیشید وبرای این موضوع کوچک خودتان را درگیر نکنید از مهر خود یا مهرالمثل کوتاه نیایید.

سلام وقت بخیر
با توجه به اظهارات اعلام شکایت منتفی است لذا در صورت عدم تعیین مهریه مشخص، مستحق دریافت مهرالمثل هستید و می توانید ارش البکاره دریافت کنید.

میتوانید مهرالمثل را مطالبه نمایید که آن هم مبلغ قابل توجهی خواهد بود

وقتی درعلقه زوجیت بودید ، شکایت معنا ندارد

سلام
امکان شکایت کیفری به نظر ندارید
اما می توانید تقاضای مهرالمثل نمایید

سلام
اگر صیغه محرمیت فقط برای آشنایی و ارتباطات بود نه نزدیکی ایشان علاوه بر پرداخت مهرالمثل باید ارش البکاره را نیز پرداخت کنند.

درودها در صورت تعیین مهریه مستحق آن میباشید والا مطالبه مهر المثل امکانپذیر است بزرگوار