قرارداد مضاربه بین دو نفر در صورتیکه یک نفر به تعهدات خود عمل نکند چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۱۶۷ #55957

باسلام بنده سرمایه ای به شخصی دادم برای خریدوفروش خودرو ایشون پس ازاتمام قرارداد برای پس دادن پول بههونه دارن که پول ندارن و ضررکردن اشتباهی که من درقراردادکردم این هس که به جای ثبت درصدسود از مبلغ ماهیانه صحبت شده درصورتی که هیچ گاه چنین مبلغی رو ازایشون دریافت نکردم و تمام واریزی ها ازطرف ایشون به حسابم گویای این موضوعه میخواستم بدونم اگرچک و سفته ایشون رو اجرابگذارم آیا ایشون میتونن به ربوی بودن قرارداد روبهانه کنن که پول ندن و من سرمایه م رو چه طورمیتونم پس بگیرم اگه دادگاه بگه چنین قراردادی باطل هس اصل پول برمی گرده؟هیچ سودی تعلق نمیگیره ؟باتوجه به این که درقراردادعنوان شده که عامل ضامن پرداخت اصل و سود هست
باشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه بین شما و ایشان قرارداد مضاربه و یا قرارداد کار منعقد شده باشد ربوی نخواهد بود لذا در صورتیکه چک و یا سفته ای از ایشان دارید میتوانید برای وصول آنها اقدام کنید.