مشکلات احتمالی تغییر نام چه مواردی است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۵۱ #55924036

با سلام. آیا تغییر نام به لحاظ مدارک تحصیلی و سند منزل و خودرو و...مشکلی ایجاد نمی‌کند؟ با تشکر

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر، مشکلی ایجاد نمیگردد و با عنایت به اینکه در قسمت توضیحات شناسنامه شما این قضیه قابل استناد و توضیح است

نخیر مشگلی ایجاد نمی کند چون در توضیحات شناسنامه نوشته می شود شما قبلا دارای چه نام و نام خانوادگی بودید

خیر تغییر نام تاثیری بر هویت شما نمیگذارد ولی شما می توانید با شناسنامه که در قسمت توضیحات تغییرات جدید لحاظ شده اقدام به اصلاح و تغییر سایر مدارکتان کنید.

خیر مشکلی ایجاد نمیشه

درود
خیر بعدا می توانید اصلاح کنید اسنادی که به نامتان است را ضمنا در توضیحات شناسنامه موضوع تغییر نام درج می شود.

با سلام وقت بخیر
خیر هیچ مشکلی ایجاد نمیکند درصورت ایراد یک کپی از توضیحات شناسنامه را ضمیمه کنید

خیر
البته مدارک مربوطه همیشه باید به همراه مستندات و حکم تغییر نام ارائه شود، همچنین امکان اصلاح نام در برخی اسناد و مدارک وجود دارد