حقوق کپی رایت برای یک شرکت نرم افزاری خارجی چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۲۰ #55913

با عرض سلام و خسته نباشید
خلاصه ای از داستان رو میگم تا سوالم واضع تر باشه
با عرض سلام و خسته نباشید
خلاصه ای از داستان رو میگم تا سوالم واضع تر باشه

** من یک مهندس عمران هستم بنده بابت پرسیدن سوالاتی با در ضمینه یکی از نرم افزار های مهندسی عمران با شرکت سازنده نرم افزار تماس گرفتم
شرکت سازنده بعد از آشنایی با گروه ما , پیشنهاد همکاری دوجانبه با ما و گرفتن نمایندگی ان شرکت در خاورمیانه رو به ما داد.
متاسفانه در مکاتباتم با ان شرکت بهشون یاد آور شدم که در ایران با وجود نسخه های " کرک " ( رایگان شده ) نرم افزار شما امکان فروش نیست.
انها بینهایت ناراحت شدن .
براشون جای تعجب بود ! چطور قانون کپی رایت ایران ازشون حمایت نمیکنه !

حالا سوال بنده این هست که ;
آیا ما میتونیم برای منافع آنها به نمایندگی از آنها اقدام کنیم ؟
آیا قانون از ما حمایت میکنه ؟

و کلا قانون جمهوری اسلامی درباره قانون کپی رایت چی میگه ؟

ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی قرارداد توزیع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر اولا این شرکت باید برای شکایت وکیل بگیرند و متاسفانه در ایران کپی رایت ضمانت اجرای قانونی نخواهد داشت.

خیر اولا این شرکت باید برای شکایت وکیل بگیرند ثانیا متاسفانه در ایران کپی رایت ضمانت اجرای قانونی نخواهد داشت.