استفاده از وکالت بلاعزل در صورتیکه موکل فوت کرده باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۵۲ #55910

با سلام و خسته نباشید به گروه یاسا
من ملکی را از پدرم وکالت بلا عزل گرفتم

در وکالت بلاعزل قید شده که ثمن معامله نیز متعلق به وکیل میباشدو میتوانم به هر کس بخاهم بفروشم
حتی به خودم
پدرم مریض شده و میترسم فوت کنن
چکاری میتونم با وکالتی که دارم بکنم که وراث بعد فوت پدرم نتونن ادعایی در مورد ملکی که بهم بلا عزل داده شده بکنن،
ممنون میشم بهم راهنمایی کنین تا در اینده به هیچ مشکلی با وراث بر نخورم
با تشکر

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید ضمن مراجعه به دفترخانه ملک را با استناد به وکالت نامه بلاعزل به نام خود منتقل کنید و با توجه به اینکه در وکالت نامه قید شده پول و یا ثمن آن متعلق به وکیل میباشد وراث نمیتوانند ادعایی در این خصوص داشته باشند.