گفت وسایل منزل را توقیف کنید، میخوام اعتراض کنم این وسایل توقیف شده برای جهاز من است، چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #55893480

سلام شوهرم بدهکاری داره جلبش کردن و بخاطر اینکه زندان نره گفت وسایل منزل را توقیف کنید الان من میخوام اعتراض کنم این وسایل توقیف شده برای جهاز من که زنش هستم آیا ارایه فاکتور خرید وسایل برای اثبات دادگاه کفایت می کند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
طبق ماده ۱۴۶ قانون اجرای احکام مدنی می توانید جهت جلوگیری از ادامه عملیات اجرایی به دادگاه شکایت کنید،
بر اساس ماده ۱۴۷ قانون فوق دادگاه بدون رعایت تشریفات و بدون پرداخت هزینه دادرسی رسیدگی می کند و اگر دلایل شما را قوی و محکم بداند(علاوه بر فاکتور از شهود هم استفاده کنید) قرار توقیف عملیات اجرایی را صادر میکند تا تکلیف نهایی روشن شود.
موفق باشید.