نحوه طرح شکایت علیه بیمه چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #55801392

با سلام
رای دادگاه در ۲۳ اسفند ماه مبنی بر پرداخت دیه صادر شده اسن که ۲۰ روز فرصت اعتراض داشته و به سال جدید موکول میشود و هیچ اعتراضی نیز صورت نگرفته ولی دیه به نرخ سال قبل پرداخت شده است با این حال موارد زیر به چه صورت قابل پیگیری می باشد؟
در رابطه با نحوه شکایت علیه بیمه به دلیل عدم پرداخت تمام دیه قتل غیر عمد می توان به کدام مرجع قضایی شکایت کرد؟
آیا میتوان با وجود بسته شدن پرونده در اجرای احکام از ان نهاد اقدام نمود یا خیر؟
میتوان علاوه بر پرداخت دیه به روز درخواست ضرر و زیان داد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید تقاضای پرداخت تفاضل دیه را از طریق دادگاه مطالبه نمایید

سلام اگر‌ رضایت ثبتی به شرکت بیمه نداده اید بایستی دادخواست الزام به ایفای تعهد برعلیه بیمه بدهید و طبق مبلغ اجرای احکام آنان را ملزم به پرداخت دیه و ضرر روزانه ۷۵/۱۰۰۰روزانه بابت تاخیر در پرداخت دیه اقدام کنید.