سرقت از مغازه را با استناد به دوربین به طور مکرر چگونه پیگیری نماییم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۲۴۱ #55793870

اگه شخصی از مغازه وجه نقد بردارد به عبارتی دزدی کند ( چندین بار و فیلم هم موجود هست ) میشه چکار کرد باهاش؟

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با استناد به فیلم دوربین مداربسته، میتوانید شکایتی تحت عنوان "سرقت" نمایید.

سرقت شکایت کنید وباتوجه به دوربین ، درصورتی که سارق مشخص باشد ، محکوم میشود

شکایت سرقت را مطرح و به دوربین مغازه استناد کنید.. دوربین قراین و امراتی میشود که قاضی براساس ان حکم را صادر خواهد کرد

سلام می توانید به استناد فیلم ها اقدام به طرح شکایت مبنی بر سرقت نمایید

با سلام به دادسرا مراجعه کرده و شکایت نمایید و در قسمت مستندات به فیلم گرفته شده استناد فرمایید.