ضارب مرتکب قتل شده است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۴ #55787347

جنینی دارای روح در مراحل اخر جنینی با وجود ضربات وارد شده بر مادر متولد و پس از گذشت ساعتی از تولد در اثر همان ضربات میمیرد ایا ضارب مرتکب قتل شده است یا سقط جنین

مشاوره حقوقی قتل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به توضیحات قتل

سلام
اتهام مزبور قتل است.

سلام
وقتی شخصی جان شخص دیگری را بگیرد جرم قتل واقع می‌شود
طبق نظر پزشک متخصص باید ثابت شود
برای دادگاه باید مشخص باشد وقوع جرم قتل عمد یا قتل غیر عمد

با سلام
در صورتی که سقط جنین ناشی از ضرب و جرح عمدی باشد ولی مرتکب قصد نتیجه نداشته باشد ( سقط جنین شبه عمد ) و همچنین در موردی که خود ضرب وجرح غیر عمدی باشد مرتکب را نمی توان بعنوان اسقاط جنین عمدی مجازات نمود تنها مجازاتی که درباره او مقرر است همان مجازات ضرب و جرح عمدی به اضافه پرداخت دیه به اضافه پرداخت دیه مطابق مقررات می باشد ولی در صورتی که سقط جنین غیر عمدی ناشی از تقصیر راننده وسایل نقلیه زمینی ، دریایی و هوایی باشد مقصر طبق مواد ۷۱۴ و ۷۱۵ و ۷۱۶ مجازات خواهد شد .طبق قانون مزبور,هرراننده ماشین با علم به این که ماشین وی سبب یا باعث تصادف شده باشدوتوقف نکند و بخواهد بدینوسیله از مسئولیت جزایی یا مدنی حاصله رهایی یابد,به یک ماه تا یک سال حبس پرداخت جریمه نقدی و یا تنها به یکی از این مجازات ها محکوم خواهد شد.این مجازات مانع ازاجرای مجازات هایی که به خود جنحه یا جنایت ناشی از تصادف تعلق میگیردنخواهد بود.وچنانچه موردازموارد اعمال یکی ازمواد ۳۱۹ و ۳۲۰ قانون جزاباشد مجازات های پیش بینی شده دو برابر خواهد شد.

موارد‌ و مواقعی وجود‌ د‌ارد‌ که سقط جنین به صورت کاملا قانونی می‌تواند‌ انجام بگیرد‌ اما طبق قوانین کشور ما، سقط جنین از همان مراحل اولیه استقرار نطفه، قابل مجازات است و ضوابط آن د‌ر مواد‌ ۴۸۷ تا ۴۹۳ قانون مجازات اسلامی و همچنین د‌ر مواد‌ ۶۲۳ و ۶۲۴ قانون مجازات اسلامی پیش‌بینی شد‌ه است اما حال این سوال مطرح است که آیا قانون‌گذار افراد‌ی که زن حامله را به سقط جنین راهنمایی می‌کنند‌ (چه پزشک باشد‌ چه فرد‌ عاد‌ی)، قابل تعقیب و مجازات می‌د‌اند‌؟ آیا د‌ر قوانین کشور د‌ر موارد‌ی که جان ماد‌ر یا کود‌ک د‌ر خطر باشد‌ سقط قانونی د‌ر نظر گرفته شد‌ه است؟ و اینکه آیا سقط جنین عمد‌ی، قتل محسوب می‌شود

با توضیحاتی که فرمودید، قتل