حراست حق اخراج کارمند را دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۲۳ #55775923

من در غذا خوری اداره یک گوشی پیدا کردم و اون گوشی ۲ ساعت پیش من بود تا صاحبشو پیدا کنم،حراست اداره بعد ۲ ساعت زنگ زد و گفت گوشی رو بیار تحویل بده و چرا پیش خودت نگه داشتی؟

الان بار دومه منو کشیدن به حراست، میخواستم ببینم میتونن منو اخراج کنن سر این موضوع؟

چه کاری میتونن انجام بدن با این که سوء تفاهم پیش اومده؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر . حق اخراج شما را ندارند
اخراج فقط مستند به ماده ۲۷ قانون کار باید باسد
در صورت اخراج دادخواست بازگشت به کار در اداره کار بدهید

خیر نمیتوانند شما را اخراج نمایند .

باتوجه به توضیحات شما .‌اخراجی وجود ندارد

سلام خیر .

با سلام
به موجب ماده ۲۷ قانون کار ، هر گاه کارگر در انجام وظایف محوله قصور ورزد و یا آیین نامه های انضباطی کارگاه را پس از تذکرات کتبی ، نقض نماید کارفرما حق دارد در صورت اعلام نظر مثبت شورای اسلامی کار علاوه بر مطالبات و حقوق معوقه به نسبت هر سال سابقه کار معادل یک ماه آخرین حقوق کارگر را به عنوان «حق سنوات» به وی پرداخته و قرارداد کار را فسخ نماید .

سلام- نمی توانند اخراج کنند/.