اگر ملک ترمیم و استفاده شود بعدا خوانده ادعایی کند تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۳۱ #55708426

سلام

ملک بصورت اسکلت فلزی دست به دست معامله گردیده بعنوان شخص ثالث در یک پرونده ورود و بترتیب حکم ابطال سند و خلع ید و قلع قمع بنا اجرا در حکم قلع و قمع خوانده دعوی محکوم به تصرف غاصبانه گردیده و موضوع حکم : خوانده می بایست ملک را به همان وضع سابق برگرداند (اسکلت فلزی) با هزینه شخصی حکم اجرا و ساختمان غیر قابل سکونت گردیده حال پس از اجرای حکم تخریب و مختومه شدن پرونده ، خوانده دعوی که از ید قبل از خود خسارات و هزینه دریافت نموده ادعای تعدادی درب و پنجره نموده که پس از اجرای حکم از بین رفته و یا بسرقت و سایر مستحدثات بجا مانده بصورت نخاله گردیده

سوال: باتوجه به اینکه خوانده ادعای مستحدثات نموده و ملک غیر قابل سکونت و مخروبه بیش نیست، اگر ملک ترمیم و استفاده شود بعدا خوانده ادعایی کند تکلیف چیست،چون هزینه تخریب اولیه پرداخت ننموده
و
خواهان توانایی مالی تخریب به وضع سابق را ندارد
راه حل جهت استفاده از ملک چیست

باتوجه به اینکه خوانده مجهول و المکان می باشد و در دادگاه حاضر نمی شود.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر خوانده حاضر نمی شود چاره ای ندارید با اجازه دادگاه هزینه کنید سپس هزینه را مسترد نمایید.

درود بر شما، چنانچه خوانده اقدام به قلع و قمع نمیکند، خواهان میتواند با اذن دادگاه اقدام به قلع و قمع نموده و مستقلا این هزینه را از خوانده مطالبه نماید.

با درود محکوم باید قلع و قمع کند و هزینه تخریب با اوست اگر همکاری نمی‌کند شما با اجازه دادگاه چنین کنید تا بعدا بتوانید مبلغ را از خوانده مطالبه کنید.

سلام
هزینه قلع و قمع بنا و اجرای حکم با خوانده است اگر خوانده نداشته باشد خواهان با اجازه دادگاه می تواند انجام دهد و هزینه ها را از خوانده مطالبه نماید.