شاکی پرونده هزینه ی کارشناسی خط را دیر واریز نموده، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۱ #55705969

سلام وقت بخیر و خوشی
شاکی پروندم تقاضای کارشناس ۱ نفره داد و قرار شد که هزینه را ظرف یک هفته واریز کند ولی بعد از ابلاغ ۲روز دیرتر واریز کرد و بنده به بازپرس اعلام کردم ولی بازپرس گفت ایراد نداره ۱/۲روز دیر شده.
۱- طبق قانون حرف بازپرس درست است؟
۲- چرا تمامی پرونده های کارشناسی خط این شعبه فقط به یک نفر ارجاع میشود و ۹۹٪ هم این کارشناس منفی جواب میدهد؟
۳- تاکنون چند ٪ اشتباه در کارشناسی ۱ نفره بوده؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تاخیر دو روز نمی تواند مانع رسیدگی شود
شما نمی توانید تعیین کنید کدام کارشناس به کار شما رسیدگی کند
می توانید در صورت اعتراض تقاضای رسیدگی در هیات کارشناسی سه نفره نمایید

سلام
اصولا ۲ روز(روز اقدام و ابلاغ) به تعداد روزهایی که در ابلاغیه قید شده است اضافه می شود و عملا در شعب تاخیر یکی دو روزه ملاک عمل نیبست...
اما چنانچه کارشناس مزبور نظری دادند که ار نظر شما دارای ایراد بود، پس از ابلاغیه وصول نظریه کارشناس و شماهده نظریه می توانید به ان اعتراض کنید تا مراتب از طریق هیات سه نفره کارشناسی شود