اکنون سهم محمد و علی از اموالی که به انها مصالحه شد تکلیفش چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۰ #55677730

سلام
لطفا با دقت پاسخ بدید ممنون میشم
چند قطعه زمین بصورت جدا جدا توسط پدر به فرزندانش به رضا حسن،احمد،محمد و علی مصالحه شد رضا حسن و احمد صلح نامه و مال صلح شده را قبول دارند و تحویل گرفتند اما محمد و علی صلح نامه را حتی در زمان حیات مصالح قبول نداشتند و سهم خودشان را هم تحویل نگرفتند و امضا محمد و علی هم در صلح نامه نیست و در دادگاه درخواست ابطال صلح نامه را مطرح کردند اما درخواستشان رد شد در ضمن مصالح فوت شدند و سه سال از زمان فوتشان میگذرد.ایا محمد و علی میتوانند به صلح نامه برگردند؟ اگر میتوانند بر اساس چه ماده و قانونی؟و اگر نمیتوانند بر اساس کدام ماده و قانونی؟وایا حسن رضا و احمد میتوانند مدعی شوند که بعلت عدم رضایت محمد و علی نسبت به صلح نامه و طرح دعوی درخواست ابطال سهم محمد و علی به ماترک برگردد؟یا مانع از مقبولیت محمد و علی نسبت به سهمشان شوند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اسناد صلح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر کدام که صلح نامه را امضاء نکردند نسبت به آنها صلح معتبر نیست.

با سلام
نسبت به هر کسی که صلح نامه را امضا نکرده معتبر است

هر کدام از آنها که صلح نامه را امضاء نکرده اند نسبت به وی قابل استناد نیست.

سلام هر کس صلح نامه را امضا نکرده نسبت به او معتبر است

با درود اگر صلح را آنها امضاء نکرده باشند، نسبت به آنها قابل ترتیب اثر است.
اما بی جهت نمبتوان ابطال صلح نامه را تقاضا کرد زیرا اصل‌ بر صحت عقود است
بدیهی است اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.

با احترام
ان قسمت از صلح واگذار و بقیه ان نسبت به سهم الارث تقسیم میشود مگر کسانی که صلح را پذیرفته اند با توافق شمارا هم داخل ان بدانند

در عقد باید ایجاب و قبول صورت گیرد، در خصوص افرادی که قبول نکرده اند، صلح انجام نشده و اعتباری ندارد