آیا ازمایشی یا راهی هست که من بتونم ثابت کنم ایشون تریاک یا احتمالا شیشه هم میکشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۵ #55675905

سلام همسر من به دلیل توهین محکوم به ۵۰ ضربه شلاق تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی شدند که ۳ سال معلق خورده! ایا میتونه حکمشو بخره؟ با احتساب ایام بازداشت قبلی به چه معناست؟
و اینکه از این طریق میتونم طلاق بگیرم؟
در ضمن ایشان تریاک هم مصرف میکنن و چند ماه گذشته هنگام سفر به خارج از کشور، مامورین فرودگاه ازشون تریاک میگیرنن و ظاهرا براشون پرونده هم درست میشه ولی متاستفانه من نمیدونم چطور باید پروندشو در بیارم! تا به حال من نتونستم ثابت کنم که معتاده

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
احتساب ایام بازداشت قبلی به چه معناست ، یعنی اگر محکوم بازداشت موقت بخاطر این پرونده داشته آن نیز محاسبه خواهد شد .
شما بایستی دادخواست طلاق به دلیل اعتیاد زوج تقدیم دادگاه نمایید و با دستور دادگاه زوج جهت تست به پزشکی قانونی معرفی خواهند شد و در صورت اثبات اعتیاد زوج ، حکم بر طلاق شما صادر خواهد شد

سلام
عبارت با« احتساب ایام بازداشت قبلی» مربوط به مواردی که است که حکم حبس برای کسی صادر می‌شود و منظور این است که اگر در جریان رسیدگی به پرونده مدتی ایشان در بازداشت بوده اند این مدت جزو ایشان محسوب و از آن کسر می شود
و راجع به سابقه مربوط به مواد مخدر اگر ایشان محکومیت پیدا کنند با توجه به نوع محکومیت چنانچه این محکومیت با شرایط مندرج در سند ازدواج یعنی شرایط دوازده گانه انطباق داشته باشد می‌تواند از موارد طلاق باشدو شما می توانید چنانچه کد و رمز ثنا ایشان را داشته باشید کلیه سوابق ایشان را ملاحظه کنید یا اگر پرونده اختلاف خانوادگی مطرح در دادگستری دارید می‌توانید از دادگاه بخواهید تا سوابق ایشان را استعلام کنند

آزمایش روی نمونه مو خیلی دقیق در و مدت طولانی تری قابل تشخیص است.

با سلام
نگهداری مواد مخدر دلیل بر اعتیاد نمیباشد، لیکن اعتیاد نیز جرم نبوده و زوجه برای اثبات عسر وحرج میتواند در راستای طلاق میتواند اعتیاد زوج را دلیل نماید