آیا چون در حین کار بودم امکان استفاده از بیمه حوادث و مسئولیت شرکت وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۲ #55602854

سلام وقت بخیر
بنده در تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۲۰ در محل کار (شاغل در شرکت پیمانکاری اداره برق هستم و کار ما در سطح شهر می باشد)در حال عبور از عرض خیابان با خودروی تصادف کردم که خودرو مقصر و بعد طول درمان و تعیین درصد از بیمه شخص ثالث خودرو به من دیه طلق میگیرد
سوالی که برایم پیش آمده این است که آیا چون در حین کار (در محل و تایم کاری)بودم امکان استفاده از بیمه حوادث و مسولیت شرکت وجود دارد یا خیر چون هزینه های درمان حدودا بیست میلیون شده (درمان عمل acl زانو و سه دندان شکسته و یکی کنده شده)به گفته پیمانکار شرکت امکان استفاده وجود ندارد اما نمیدانم این حرف را برای منفعت خود و شرکت زده یا خیر
ممنون میشم اکر بتونید توی این زمینه بهم کمک کنید
شرمنده توضیحات طولانی شد
یا حق

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، خسارت وارده بیش از یکبار امکان جبران ندارد، چنانچه علت حادثه مربوط به کارفرما و حادثه ناشی از کار بود امکان بهرمندی از بیمه حوادث و مسئولیت وجود داشت اما با توجه به اینکه خسارت وارده از محل بیمه ثالث طرف مقصر جبران می گردد پرداخت علیحده مغایر با اصل غرامت است.

با سلام
برای این منظور بایستی شرکت مورد نظر نامه ای بر این عنوان که شما در حین انجام کار دچار سانحه شده اید به بیمه ارایه نماید و بیمه نیز بر اساس ان حق و حقوق شما را پرداخت نماید .
یا به هر نحوی اثبات نمایید در حین انجام کار شرکت دچار حادثه شده اید و بر علیه شرکت اقامه دعوی نمایید

بله اگر در حین انجام عملیات کاری دچار حادثه ای شوید که دفع آن به خواست شما غیر ممکن بوده مطابق قوانین اداره کار پیمانکار یا کارفرمای شما و از منظر حقوقی شخصی که رابطه رییس و مرئوسی فیمابینتان بوده ید ضمان در برابر شما و حوادثی که برایتان رخ داده دارد و باید از عهده مسئولیت مدنی براید