روند پرونده چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #55577451

سلام خسته نباشید میشه خواهش کنم راهنمایی بفرمایید
این پرونده الان کارش تموم شده بسته شده یا اینکه هنوز با نمایش اطلاعات پرونده
آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۲۰ ساعت ۰۸:۲۳ می باشد
رمز وارد شده مربوط به __________ می باشد
۱-پرونده کلاسه ___________ ردیف فرعی ۵ با علت طرح اجرای حکم نسبت به اتهام کلاهبرداری و محکومیت مجازاتهای بازدارنده- حبس(سال) در حوزه قضایی شهرستان مسجد سلیمان به تاریخ ۱۳۹۸/۰۲/۳۰ ثبت گردید و با شماره بایگانی _________به شعبه اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان مسجد سلیمان ارجاع شد
۲-در تاریخ ۱۳۹۸/۰۲/۳۱ وقت نظارت برای تاریخ ۱۳۹۸/۰۵/۰۷ تعیین گردید
۳-ابلاغیه شماره _________________مورخ ۱۳۹۸/۰۴/۲۵ مربوط به ____________در تاریخ ۱۳۹۸/۰۴/۲۵ ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
۴-در تاریخ ۱۳۹۸/۰۵/۲۶ وقت نظارت به لحاظ اعطای نیابت قضایی تجدید و برای تاریخ ۱۳۹۸/۰۹/۲۰ تعیین گردید
۵-پرونده با علت طرح انجام نیابت قضایی نسبت به اتهام کلاهبرداری و محکومیت مجازاتهای بازدارنده- حبس(سال) در تاریخ ۱۳۹۸/۰۶/۲۴ با ردیف فرعی ۶ در شعبه ۵ دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲۳ (ویژه نیابت) تهران ثبت گردید
۶-ابلاغیه شماره ________________مورخ ۱۳۹۸/۰۹/۲۵ مربوط به__________________ در تاریخ ۱۳۹۸/۰۹/۲۶ ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
۷-در تاریخ ۱۳۹۸/۰۹/۲۸ وقت نظارت به لحاظ عدم انقضاء مهلت مقرر/ اعطایی تجدید و برای تاریخ ۱۳۹۹/۰۲/۱۳ تعیین گردید
۸-در تاریخ ۱۳۹۹/۰۲/۱۷ وقت نظارت به لحاظ بروز حوادث غیرمترقبه تجدید و برای تاریخ ۱۳۹۹/۰۶/۲۴ تعیین گردید
۹-نسبت به شکایت ______________ علیه _________________ مبنی بر کلاهبرداری طی شماره _____________________مورخ ۱۳۹۹/۰۳/۲۰ مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام پرونده در مرحله اجرای احکام میباشد