میتوانم بابت خسارت تاخیر تادیه دادخواست بدهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۸ #55568363

با سلام
اینجانب بابت تملک اراضی توسط جهاد کشاورزی در اجرای طرح شکایت نمودم و سازمان جهاد را به قیمت روز با تعیین کارشناس محکوم نمودم.اجراییه صادر شد. نزدیک به ۱۵ماه است که از صدور رای قطعی محکوم به را تادیه نمیکند. حالا سوال من این هست۱. که میتوانم خسارت تاخیر تادییه دادخواست بدهم.۲.مهلت ۱۸ ماهه دولت در محکومیت شامل لایحه تملک اراضی هم میشود یا باید مطابق قانون طرح تملک پرداخت شود.۳.

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تامین دلیل نموده و در خصوص مطالبه خسارات تاخیر تادیه دادخواست دهید

سلام
به مبلغ محکومیتی که به نفع شما رای صادر شده است بعد از انقضاء مدت ۱۸ ماه خسارت تاخیر تادیه تعلق میگیرد تا قبل از آن خیر

از آنجا که محکوم علیه دادنامه شما جهاد کشاورزی بوده که اداره ای دولتی و نیازمند مصوبه برای بودجه خود می باشد ، مهلت ۱۸ ماهه قانونی قطعا شامل حال آن میگردد . باستناد ماده واحده «نحوه پرداخت محکوم به دولت و عدم تامین و توقیف اموال دولتی مصوب آبان ۱۳۶۵» این فرجه ۱۸ ماهه از زمان صدور دادنامه محاسبه شده و خسارت تاخیر تادیه به این مدت تعلق نخواهد گرفت .
«..................... اجرای دادگستری و ادارات ثبت اسناد و املاک و سایر مراجع قانونی دیگر مجاز به‌توقیف اموال منقول و غیر منقول وزارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی که اعتبار و بودجه لازم را جهت پرداخت محکوم به ندارند تا تصویب و ابلاغ بودجه‌ یک سال و نیم بعد از سال صدور حکم نخواهند بود » .