تقسیم نامه چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۵ #55539722

سلام
نحوه تنظیم تقسیم نامه و چه نکاتی باید در آن وجود داشته باشد
کجا باید تقسیم بشود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر همه رضایت دارید قراردادی تنظیم نمایید یا از طریق دفتر اسناد رسمی اقدام نمایید.

با توجه به اینکه در تقسیم نامه نیاز به رضایت همه می باشد لذا با توافق همگی و امضای آن ، تقسیم نامه دارای اعتبار است

بستگی به موضوعی دارد که بخواهید تقسیم کنید . تنظیم تقسیم نامه برای موضوعات ملکی باید در دفاتر اسناد رسمی صورت بگیرد . تقسیم ماترک هم در دفاتر رسمی میسر است و هم خود وراث میتوانند اقدام به تنظیم متن تقسیم نامه کرده و آن را امضاء نمایند و .................

با درود تقسیم نامه را می‌توان در دفترخانه تنظیم کرد خودتان نیز می‌توانید بصورت عادی بنویسید یا از وکیل بخواهید برای شما بنگارد، همگی قابل اعتبار است به شرط آن که طرفین تقسیم عاقل و بالغ باشند.

با سلام
چنانچه کلیه نفرات به تقسیم مزبور رضایت داشته و ذیل آن را امضا نمایند ، معتبر و نافذ است .

اگر توافق دارید پس خودتان طبق توافق حل کنید
وگرنه
انحصار وراثت گرفته
مهروموم ماترک درخواست بدهید
تحریر ماترک
قبول یا رد ترکه که به ۳ صورت است
۱ ورثه بطور مطلق قبول باقبول ترکه ؛کلیه بدهی متوفی را پرداخت می کنند
۲ وراث ترکه را مطابق صورت تحریر می پذیرند
۳ وراث ترکه را رد می کنند یعنی نه ازث می گیرند و نه بدهی متوفی را می دهند
تسویه
تقسیم

درود
اگر توافق دارید بین خودتان نیز می توانید تنظیم کنید.