چطور میتونم ثابت کنم که وسیله امرار و معاش بنده میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۴۰ #55465123

با سلام امروز جمعه ۲۹ آذر خودروی پراید شخصی از طریق خانمم توقیف شده
دارایی من فقط همین یه ماشین بوده و ابزار کارم بوده آیا میتونم از توقیف در بیارم ( اعتراض من قبول میشه؟ )
و چون پراید تاکسی و باربری نبوده چطور میتونم ثابت کنم که وسیله امرار و معاش بنده میباشد- لطفا راهنمایی م‌کنید با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
باید اثبات نمایید که وسله معاش شما خودروی شخصی شماست و اموال دیگری ندارید همچنین چنانچه با خودروی خود به کار ادامه دهید سریعتر دین خود را ادا خواهید کرد و به نفع محکوم له است.
اگر در شرکت های تاکسیرانی اینترنتی مشغول به کار بوده اید، با خودروی تاکسی تفاوتی ندارد و میتواند قاضی اجرا را قانع نماید.

با توجه به اینکه خودرو مستثنیات دین محسوب نمیگردد و اثبات اینکه وسیله امرار معاش میباشد در حالتی که خودرو تاکسی نیست سخت است، رفع توقیف آن سخت بنظر میرسد مگر قاضی اجرای احکام با دلایل و ادله ای که ارائه میدهید متقاعد گردد.