میشه به اجرائیه حکم تو همون دادگاه اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۵ #55335888

از اداره کار از ما شکایت کردن ولی ابلاغیه ای براگا نیومده تا اینکه دو روز پیش یه اجرایه حکم از دادگاه برای ما اومد که ما رفتیم دادگاه و پرسیدیم گفتن تو اداره کار از دستتون شکایت کردن و و حکم دادن و اینم اجرائیه مگه میشه ابینجوری ما اصلا خبر نداشتیم.

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید برای رسیدگی مجدد درخواست بدهید

برای اعتراض به رای صادره باید درخواست اعتراض خود را به ادراه کار ارایه نمایید

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، میتونید در خواست رسیدگی مجدد کنید

اعتراض به رای صادره باید در اداره کار صورت گیرد و دادگاه صلاحیتی در خصوص بررسی اعتراض شما ندارد .

اگر قبلا ابلاغی دریافت نکرده اید و در جلسات نیز حضور نداشتید رای صادره غیابی و قابل واخواهی میباشد