با توجه به پیام ها میخواد منو تحت فشار بگذاره که حضانت بهش بدم‌، میتواند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۹ #55335069

وقت بخیر همسر من جدا شده از من با وکالت طلاقی که بهش دادم.مهرشم گذاشته اجرا.من دو فرزند دارم که یکیش هفت سالش شده. و گفتم بچمو میگیرم. قانون ۷ سالگی به من میده. حالا اون با توجه به چتای که با دیگران داشتم و یه ارتباطی هم بوده میخواد منو تحت فشار بزاره که حضانت بهش بدم‌. ایا میتونه کاری کنه؟ خیلی نگرانم. ایا میشه این موضوع خیانتو یه جوری ردش کرد؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت فرزند تا۷سالگی بامادرمی باشد شما بعداز ۷سالگی میتوانید دادخواست دهید و بچه راگرفته اما مهریه را باید پرداخت کنید

حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است.

با سلام
جهت اثبات اینکه فرد صلاحیت قانونی برای محضانت فرزند خود را دارد یا نه ، بستگی به نظر دادگاه دارد که آیا مدارک موجود علیه ایشان کافی است یا نه . بعد از پایان ۷ سالگی تمام شما میتوانید اقدام به گرفتن فرزند خود بنمایید و زوجه در صورت ارایه مدارک علیه شما ، جای نگرانی برای شما نخواهد بود .

سلام
چنانچه کسی حضانت طفل با او باشد طرف مقابل ادعا کند که صلاحیت برای نگهداری طفل ندارد و این امر را بتواند بر دادگاه اثبات کند دادگاه صلاحیت را به طرف مقابل واگذار می کند و همچنین چنانچه مصلحت طفل اقتضا نماید که نزد کسی غیر از آنکه حق حضانت را به عهده دارد نگهداری شود دادگاه در این باره چنین حکمی صادر می کند
موردی که توضیح دادید به نظر نمی رسد دلیل کافی بر عدم صلاحیت شما باشد به هر حال تشخیص ای مورد با دادگاه است