دیه ی صدمه ی وارد شده به دست برادرم را از کجا مطالبه نماییم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۸ #55324569

با سلام
برادر کوچکترم در راه خانه به مدرسه بوده که اتومبیلی از پشت سرش فرمان خود را به سوی پای برادرم کج میکند و اتومبیلش پای برادرم را گرفته و برادرم با دستانش به زمین میخورد و استخوان دست راستش شکسته و از جای خود در میرود و وقتی برادرم از زمین بلند میشود راننده اتومبیل محل را ترک و فحشی را هم به برادرم میدهد، ما شکایت کردیم ولی پرونده مان را به صندوق بردند و گفتند دو ماه بعد بالاخره بعد سه ماه شکایت ما در دادگاه به کار می افتد و بعد این سه ماه راننده اتومبیل به طریقی خانه ما را پیدا کرده و با چند نفر به حیاط خانه ما وارد میشوند و به ما فحش میدهند و غلدر بازی میکنند و یکی از اعضای شورای محل که نزدیک خانه ما است گفته اگر شما رضایت ندهید برایتان بد خواهد شد، نمیدانم چرا چنین حرفی زده و چگونه خانه ما را پیدا کرده و راننده خاطی مدعی است که دوست صمیمی در کلانتری منطقه ما دارد، دست برادرم هم هنوز خوب نشده، دادگاه گفته برایمان دیه بریده شده و پدر راننده خاطی میگوید پسرش پولی ندارد و زن و بچه دار است.
تکلیف دیه چه میشود؟
و رضایت دهیم به نفعمان است یا شکایتمان را ادامه دهیم؟
پارتی بازی شخص خاطی میتواند در دادگاه علیه ما شود؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با توجه به اینکه مقصر حادثه پیدا شده است صندوق خسارت بدنی مکلف به پرداخت خسارت نخواهد بود و باید از مصر حادثه مطالبه نمایید

تکلیف دیه چه میشود: دیه توسط شرکت بیمه پرداخت می شود
شکایتتان را ادامه دهید
پارتی بازی شخص خاطی نمیتواند در دادگاه علیه شما شو د

سلام
برای مقصر حبس و دیه صادر می شود
پارتی بازی وجود ندارد و بابت تهدید و فحاشی و ورود ب منزل حتما شکایت را ادامه دهید
اگر خودرو بیمه بوده ، دیه توسط سرکت بیمه پرداخت میشود

شکایت را ادامه دهید

سلام رضایت ندهید . برای مقصر حبس و دیه صادر می شود و مجبور هستند تا رضایت شما را جلب کنند ضمن این که اگر خودرو بیمه بوده ، دیه توسط سرکت بیمه پرداخت می شود ط

خیر پارتی بازی وجود ندارد و بابت تهدید و فحاشی و ورود بنحو عدوان به منزلشان و قدرت نمایی از ایشان در دادسرا شکایت نمایید

با سلام
با توجه به طرح شکایت ومطالبه دیه با توجه به اینکه فرد خاطی پیدا شده است لذا صندوق خسارات بدنی تکلیفی به پرداخت دیه نخواهد داشت وبایستی از شخص خاطی وبا استفاده از بیمه شخص ثالث نسبت به اخذ دیه اقدام نمایید