توهین و فحاشی و ایجاد مزاحمت تلفنی رو چطور پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۰ #55216329

یک شخصی قبلا با هم همکار بوده ایم و من رفتم کار دیگه که اون کار متعلق به مدیر شرکت قبل هست که اون شخص با مدیر شرکت مشکل پیدا کرده و ازم کمک خواسته که مشکلش حل کنم که این قضیه چند ماه طول کشید و در حال اتمام بود که بتوانه بیمه بیکاریش بگیره ولی این چند روزه بهم زنگ میزنه و هرچی از دهنش در میاد هم به من و مدیر شرکت فوش و توهینه بارمون کرده که هیچ به محل کار هم زنگ میزنه و فوش و توهین میکنه بهش میگم میرم ازت شکایت میکنم که میگه مرد نیستی اگه شکایت نکنی پیام های فوش و توهین در واتساب دارم آیا میتوان از این شخص شکایت کرد با این مدرکی یا توضیحاتی که داده ام

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی می توانید شکایت کنید به جرم توهین.

سلام وقت بخیر
با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و ارائه دلایل خود مانند پرینت می توانید اقدام به طرح شکایت مبنی بر ایجاد مزاحمت و ....نمایید

درود:از طریق دفاتر خدمات الکترونیک‌ قضایی اقدام به شکایت نمایید،تحت عنوان توهین وفحاشی.در ضمن از پیامها اسکرین شات گرفته شود.

با سلام
بله امکان طرح شکایت مستند به مدارک و دلایل برای شما وجود خواهد داشت .

درود بر شما
از تصویر پیام ها پرینت بگیرید و در صورت لزوم بررسی پیام ها از طریق پلییس فتا را درخواست نمایید و با مدارک موجود شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید .

سلام
در دفاتر خدمات قضایی شکایت توهین و تهدید را ثبت کنید با ارائه مدارک

بله می توانید از وی به اتهام توهین شکایت کنید