مگر مهر شورا در چنین معاملاتی غیرقانونی نیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #55210908

سلام
حدود سه سال قبل خواهر خانمم بنا بر نیاز و دخواست پول از برادرانش آنه در لحظه به وی خرید زمینی که حق ارث ایشان بوده که هنوز انحسار وراثت نشده را طلب میکنند خواهر خانمم بدونه اینکه از قیمت واقی زمین آگاهی داشته باشه برادرانش یک قیمتی پیش نهاد میدهند که البته یکی از اعضای شورای محل در جلسه حضور داشت حتئ ایشان که آگاه به قیمت زمین بوده هیچ حرفی نزد تا اینکه سهم این دختر را با یک سوم قیمت از دستش بیرون ببرند و در نهایت شورای محل که حضور داشت مهر شورا را بر قلنامه دستی میزند سوال اینجاست مگر از زمان بنگاهای معاملات ملکی که موظف به گرفتن کد رهگیر شده مهر شورا در چنین معاملاتی غیرقانونی نیست و حتئ حضور شور بعنوان امین روستا و مطلع به قیمتهای زمین و سخن نگفتنش بنا به همدستی خریداران خلاف نیست
لطفا با توضیحات کامل که عرض کردم چگونه میشود از این خانم دفاع کرد که به حق قانونی خود برسد
بادرودسپاس فرآوان

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند متاسفانه چند سال از این ماجرا میگذرد اما ایشان می بایست بر علیه سایر وراث که اقدام به خرید حق السهم ایشان نموده اند از خیار غبن ( خیار غبن، به این معنی است که اگر یکی از طرفین معامله ببیند که در اثر انجام این معامله متضرر شده و این ضرر فاحش است، بر اساس قانون امکان فسخ آن قرارداد را دارد ) استفاده می نمود .
هر چند که فرصت زیادی گذشته اما اقدام قانونی نماید شاید بخاطر بی اطلاعی و جاهل بودن به موضوع ، بتواند کاری از پیش ببرد .