فروش سهم الارث بدون انحصار وراثت معامله باطل است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲,۶۱۲ #55205229

با سلام و احترام
آیا میتوان بدون انحصار وراثت ملکی را فروخت؟
و اگر فروخته شود جرم است؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدون اخذ گواهی حصر وراثت هیچ گونه اقدامی نسبت به اموال متوفی عملا میسور نیست شما می‌توانید برای فروش سهم الارث خود در صورتی که میزان آن مشخص باشد اقدام کنید اما برای انتقال مالکیت مسلما دچار مشکل خواهید شد

سلام
سهم لارث از این حیث است که سهم سایر وراث مشخص گردد.این مهم فقط با انحصار وراثت میسر است. در غیر اینصورت مصداق انتقال مال غیر محسوب می گردد

سلام فروش سهم الارث خود شخص بلامانع است اما تحویل و انتقال رسمی آن قبل از انحصار ورثه ممکن نخواهد بود، ضمنا فروش قدرالسهم سایر ورثه غیرنافذ و البته تحت عنوان کیفری قابل پیگیری است

بادرود. امکان فروش توسط یکنفر از وراث بدون تنفیذ وگواهی انحصار وراثت نیست ودر صورت انتقال از مصادیق انتقال مال غیر میباشد

فروش سهم بدون اذن دیگران غیر نافذ است و جرم نیست

تصرفات حقوقی مانند نقل و انتقال تا میزان سهم خود مشکلی نیست ولی در تصرفات مادی اجازه سایرین نباز است

سلام.بستگی به این موضوع دارد که ایا به میزان سهم خود فروخته شده است یا خیر؟ اگر بیشتر از سهم خود فروخته باشد جرم فروش مال غیر است .