استرداد دعوی تقسیم ترکه، تجدیدنظرخواهی، جعل و اعاده حیثیت

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸۲ #55202759

با سلام، برادرم مستاجر پدرم بود، پدرم ۱۰ سال پیش فوت شد و یک کاغذی امضا کرد که پسرش مستاجره و صاحب مال نیست. الان برادرم دعوای تقسیم ترکه کرده و یک کاغذ هم جعل کرده امضای پدرم رو داخل پرونده گذاشته که این خونه برای من است، در آخر دعوای تقسیم ترکه رو مسترد کرد. می‌خواستم بدونم الان چه کاری انجام بدم بهتره؟
۱_ تجدیدنظر رو انجام بدم؟
۲_ ادعای جعل و اعاده حیثیت کنم؟
۳_ از اول دعوای تقسیم ترکه انجام بدم؟
۴_ شورای حل اختلاف برم و مشکل رو حل کنم؟
و اینکه مالیات بر ارث رو چه زمانی و چجوری می‌گیرند؟ ممنون از پاسختون.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست تقسیم ترکه نمایید و در صورت ادعای مجدد میتوانید جعل را پیگیری نمایید.

هر ادعایی نیاز به دلیل دارد برادر شما ادعای مالکیت می‌کند پس باید دلایل آن را ابراز نماید شما نیز ادعای جعل می‌کنید پس باید دلایل آن را نیز ابراز کنید سوالات شما دارای تعدد بوده و نیاز به توضیحات بیشتر شما جهت اخذ راهکار قانونی دارد بهتر است تماس بگیرید

سلام شما میتوانید تقسیم ترکه را خود طرح نمایید ،جداگانه بابت جعل برگه نیز در صورت تمایل اقدام نمایید

سلام به ترتیب دعاوی حصر وراثت تحریرترکه و تقسیم ترکه مطرح کنید و در صورت ارائه سند مجعول در مراحل فوق و یا در دعاوی دیگر انکار و تردید را مطرح کنید و در نهایت و در صورت لزوم با توجه به شرایط ادعای جعل را مطرح کنید.

سلام ابتدا درخواست صدور گواهی حصر وراثت کنید و پس از پرداخت مالیات با مراجعه به اداره دارایی اگر سیاهه اموال پدر مشخص است که هیچ و الا باید دادخواست تحریر ترکه داده و سپس مبتنی بر انحصار وراثت و لیست اموال اگر بر سر تقسیم اموال به توافق رسیدید که هیچ و الا دادخواست تقسیم ماترک باید داده شود در خصوص ارائه سند جعلی هم صرف ارائه آن باعث تحقق جرم جعل و استفاده از سند مجعول است در هر حال چون رابطه فامیلی وجود دارد پیشنهاد اولیه صلح و سازش و توافق است.

سلام
ابتدا حصر وراثت را دریافت کرده و سپس دادخواست تقسیم ترکه را مطرح بفرمایید. تا زمانی که ایشان سند مجعول را ارائه نکرده شماواکنشی نسبت به آن نداشته باشید.

با سلام بعد از گرفتن گواهی انحصار وراثت اگر ترکه مشخص نیست با مراجعه به شورای حل اختلاف ترکه را تحریر کنید و اگر مشخص است با مراجعه به دادگاه دعوی تقسیم ترکه مطرح کنید ، اگر در اثنای رسیدگی سند مجعول ارائه شد ادعای جعل کنید دادگاه با تعیین کارشناس رسیدگی می کند.