۸ ماه است که شوهرم در خانه مادرش زندگی می کند،چگونه می توانم از ایشان جدا شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۴ #55193473

۸ ماهه شوهرم خونه مادرش زندگی می کنه و من تنها در خانه خودم زندگی می کنم
دادگاه ملزمش کرد خونه و اثاث البیت تهیه کنه ولی سر باز زد
می تونم درخواست طلاق به دلیل عسر و حرج بدم؟ دادگاه نمی گه خودت خونه داری عسر و حرج حساب نمی شه؟!!
البته نفقه برجی ۵۰۰ میده که خیلی کمه برای من.

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ترک زندگی بدون عذر موجه از ناحیه زوج حتی در صورت پرداخت نفقه ، می تواند موجب عسر و حرج برای زن باشد . پیشنهاد می شود برای طرح دعوی حتما وکیل انتخاب کنید تا عسر و حرج را با استدلال برای قاضی اثبات نماید .

با سلام
شما طبق بند۸از شروط ضمن عقد میتوانید تقاضای طلاق کنید
- زوج زندگی خانوادگی را بدون عذر موجه ترک کند. تشخیص ترک زندگی خانوادگی (تشخیص عذر موجه با دادگاه است) یا اینکه زوج شش ماه متوالی بدون عذر موجه از نظر دادگاه غیبت نماید.
اینکه شوهرشما۸ماه است که رفته خانه مادرش و زندگی را ترک کرده مطابق بند فوق میباشد

وکیل خوب ، توصیه می گردد

با سلام با توجه به پرداخت نفقه ولو کم از این بعد نباید درخواست طلاق داد بلکه از بعد غیبت و ترک زندگی مشترک میشود مدعی عسر و حرج شده و تقاضای گواهی عدم امکان سازش شد.