آیا برای شکایت همان ورق تعاونی کافی است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۸ #55193221

با سلام خدمت شما عزیزان

پدر بنده از شرکت تعاونی یک باب آپارتمان نزدیک به ۲۰سال پیش تحویل گرفته است. اما تا به حال سند آن یک برگه کاغذ از تعاونی است با مهر تعاونی به مساحت ۱۲۰متر واحد شرقی.

مساحت واحد ۹۸متر بوده و بقیه انبار.
متاسفانه با توافق و البته شیطنت دو همسایه سمت شرقی انباری ها سه واحد شرقی تبدیل به پیلوت شد.
بعد از ۲۰سال و بعد از فوت پدر مرحوم مان در این واحد ساکن شدیم. متوجه شدیم پیلوت به پارکینگ تبدیل شده.
به دلیل زیاد بودن اسباب منزل خواهان بازپس گیری انبار شدیم اما با مقاومت شدید همسایگان و توهین های آنها روبرو شدیم.
جالب اینکه واحدهای غربی هم مدعی هستند که سهم دارند.

از نظر شهرداری منطقه وجود پارکینگ غیر قانونی بوده و البته اطلاعی از این موضوع ندارد.

آیا در این مدت تصرف عدوانی صورت گرفته است؟

این مساله به شهرداری مربوط می شود یا باید به دادگاه مراجعه کرد؟

اجرکم عندالله

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع از طریق دو مرجع قابل پیگیری است ابتدا از طریق شهرداری اقدام به شکایت نموده تا موضوع در کمیسیون ماده ۱۰۰ طرح و تصمیم گیری شود ثانیا از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را ثبت کنید

با سلام
بله شما میتوانید هم از طریق مراجع عمومی و قضایی برای احقاق حق مبنی بر اجرت المثل ایام تصرف ، تصرف عدوانی و خلع ید و همچنین از طریق شهرداری منطقه با ارجاع امر به کمیسیون ماده صد اقدام بفرمایید .

سلام با توضیحات شما به نظر میرسه علاوه بر تخلفات قابل طرح در کمیسیون ماده صد شهرداری ، امکان شکایت از متصرفان به علت استفاده اختصاصی از مشاعات و قطع دسترسی شما وجود داره ، میتونید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی کنید

سلام.با مراجعه به شهرداری وثبت شکایت در کمیسیون ماده ۱۰۰واطلاع آنها از این جریان،شکایت تصرف عدوانی نیز مطرح کنید وبعد از اثبات ان در دادگاه می توانید در دادگاه حقوقی هم اجرت المثل ایام تصرف آن را بخواهید.اگر ایجاد مزاحمت نمودند مجدد شما دعوای رفع مزاحمت کنید.

تکمله: مقصود بنده از صلاحیت شهرداری، همان کمیسیون ماده صد است که جناب خسرونوبری به درستی اشاره فرمودند.

سلام
این عمل مصداق تصرف عدوانی است از این جهت که بعضی مالکان، قسمتهای مشاع ساختمان را تصرف و از آن استفاده اختصاصی نموده و به سایرین اجازه استفاده و دسترسی نمی دهند. از طرف دیگر به لحاظ تغییر کاربری، تخلف از مقررات شهرداری نیز محسوب می گردد. بنابراین از حیث تصرف عدوانی، موضوع در صلاحیت مراجع قضائی بوده و از لحاظ تغییر کاربری، شهرداری صلاحیت خواهد داشت.

شکایت به شهرداری کمیسیون ماده ۱۰۰
دادخواست مبنی بر مطالبه اجرت المثل ایام تصرف به دادگاه