قانونا ما حق پارک ماشین به صورت عمودی رو داریم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۶ #55167097

خانه ما بالای دو مغازه جلوبندی سازی و باتری سازی هست.و بدون پارکینگ جلوی در خانه ما پیاده رو به عرص ۱۸۰ و عرض وردیه ما ۱۵۰ سانت هست. سوالم از شما اینه که ما حق پارک ماشین به صورت عمودی تو اینفضا رو داریم که کمی از پشت ماشینم کنار خیابون بمونه که کمتر از حالت افقی میشه.همسایه های پایین میگن ورودیه شما کمه و شما نمیتونید ماشین جلوش پارک کنید.میترسیم پارک کنیم و ماشینو خط بندازن و .....ماشین هم پرایده.ممنون از پاسخگوییتون.

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قوانین راهنمایی و رانندگی اقدام شما خلاف قانون می باشد

اگر در محله شما عرفا این کار رایج هست و مشکل و مزاحمتی برای همسایه ها و در رفت و آمد انها ایجاد نمیکند منعی نیست و همچنین در خصوص خط انداختن ب ماشین و تهدید حق شکایت و پیگیری برای شما محفوظ خواهد بود

با سلام
هر چند که طبق قانون راهنمایی و رانندگی در پیاده رو حق پارک وجود ندارد اما متاسفانه در برخی از شهرها و یا مناظق این امر به صراحت نقض میگردد .
حال اگر در منطقه شما پارک در پیاده رو عرف شده لذا در صورتی که پارک شما ایجاد مزاحمت و سد راه دیگران نشود مانعی نخواهد بود

با سلام
اینکه طرف تهدید کرده است در صورت پارک خودرو،خودروی شما رو خط می اندازد،تهدید میباشد و در صورت انجام عمل طرف مقابل،شما میتوانید علیه طرف مقابل شکایت کیفری طرح نمایید

طبق ماده ۱۶۳ آئین نامه راهنمایی و رانندگی توقف در پیاده‌رو، جزء اماکن ممنوع است و بر همین اساس عنوان جریمه ‌ای برای توقف وسایل نقلیه در پیاده رو وجود دارد و مبلغ ۴۰ هزار تومان نیز اعمال قانون برای آن در نظر گرفته شده است."