امکان انتقال سهام اتحادیه متوفی بعد از تقسیم‌نامه بین وراث

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۶ #55156716

سلام وقتتون بخیر، پدربزرگ بنده سال‌ها پیش سهام اتحادیه آهنگران رو خریده، چندسال پیش پدربزرگم فوت کرده، تمام اموال تقسیم شده
ولی کسی از این سهام خبر نداشته. پدر بنده می‌خواد سهام رو انتقال بده به نام خودش، می‌تونه؟ آیا دوباره باید تقسیم بشه بین فرزندان؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام درخواست تحریر ترکه بدهید به شما نامه داده می‌شود به اداره بورس ببرید

سهامی که می‌فرمایید ما ترک متوفاست و پدر شما به عنوان یکی از وراث می‌تواند سهم خودش را وصول نماید

با سلام
سهام مزبور مانند سایر اموال بایستی بین وراث تقسیم شود.

با سلام ،بله مانند هر مال باید تقسیم شود منتها یک راه هم هست که یکی از وراث در فروش سهام از سایر وراث وکالت بگیرد و بعدا وجه حاصله را تقسیم نمایید .

با سلام این سهام هم مثل مابقی ترکه باید تقسیم شود‌.

با سلام در قالب دادخواست تقسیم و تحریر ترکه و‌ تقاضای ارجاع به کارشناس ضمن دادخواست ، به کارشناس ارجاعی سهام مورد نظر اعلام بفرمایین

با سلام
با توجه به اینکه مال و اموال متعلق به متوفی در زمان حیات بوده،لذا می بایست بر اساس گواهی حصر وراثت فی مابین وراث تقسیم شود.