آیا واخواهی در پرونده دیه و تصادف تاثیری در درصد ابلاغ شده دیه دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۷۸۷ #55140755

متهم پرونده تصادف بعد از حکم غیابی که دادگاه برای تعیین دیه اینجانب داده امروز دادخواست واخواهی پرونده را ثبت کرده.
آیا درخواست تجدید نظر امکان تغییر درصد اعلام شده ی دیه را دارد؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضبحات ، واخواهی رد میشود

سلام

میزان دیه بر مبنای گزارش پزشکی قانونی تعیین می شود و چنانچه مورد اعتراض واقع نشود قطعی خواهد بود و واخواهی در آن تاثیر ندارد

سلام
تغییر درصد دیه باید نظر پزشکی قانونی باشد
محکوم علیه غایب حق دارد به حکم غیابی اعتراض نماید . این اعتراض واخواهی نامیده می شود
دادخواست واخواهی در دادگاه صادر کننده حکم غیابی قابل رسیدگی است .