میخوام به نظر پزشکی قانونی اعتراض بزنم؛ چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۳ #55140672

سلام‌ و عرض ادب
بنده شش ماه حبس تغزیری دارم و تا الان هیچ‌ گونه چه از نظر کیفری و جرائم دیگر سابقه ای ندارم به دلیل آسیب بدنی که دارم مجبور به عمل جراحی دیسک کمر و عمل جراحی دیسک گردن شدم و مکررا نیز دو عمل جراحی دیسک یکی برای کمر و دیگری گردن احتیاج به عمل جراحی میباشم و چندین عمل جراحی پا هم دارم و قادر به راه رفتن عادی نیستم و ناراحتی اعصاب و روانی شدید دارم به طوریکه در بخش روانپزشکی بیمارستان هم بستری شدم و نیاز به خوردن داروی مستمر و درمان مداوم میباشم و به خاطر ناراحتی کلیه هم تکرر ادرار شدید مبتلا هستم قاضی محترم اجرای احکام بنده را به پزشکی قانونی معرفی کرد و پزشکی قانونی طی سه نامه بنده را به پزشک های مربوطه معرفی کرد و دکترهای مربوطه با اسناد و مدارک پزشکیم بنده را معاینه کردند و هر کدام به صورت جداگانه در حیطه پزشکی خودشان نامه پزشکی قانونی را با شرح حال بنده به پزشکی قانونی ارجاع دادند و پزشکان محترم با اسناد و مدارک پزشکیم و معاینه بنده تاکید بر اینکه ایشان به درمان و خوردن دارو‌ی مداوم احتیاج داشته و مجددا نیاز به عمل جراحی دیسک کمر و گردن طبق آزمایش ام آر آی میباشد و تایید کردند که ایشان قادر به تحمل حبس نمی باشد، پزشکی قانونی در عین ناباوری به طوریکه نامه های پزشکان را با اسناد و مدارک مورد تایید دانسته اند باز به تحمل حبس برای اینجانب نوشته اند و قاضی محترم اجرای احکام میگه باید بیای خودت و برای تحمل حبس معرفی کنی و بنده میخوام به نظر پزشکی قانونی اعتراض بزنم ولی میگن احتمالش خیلی کمه پزشک قانونی در اعتراض نظرشون عوض بشه و زیاد تاثیری ندارد واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم تو رو جون هر کی که دوست دارین اگه راهی هست بهم کنین ممنون ممنون و ممنون میشم خدا اجرتون بده

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
شما می توانید به نظریه مزبور اعتراض کنید و پرونده شما در کمیسیون پزشکی مورد بررسی قرار می گیرد.