تکلیف مهریه و طلاق به خواست زوجه در صورت اینکه مرد با اجازه دادگاه به دلیل نشوز زوجه ازدواج کرده باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۱ #55134677

سلام. قبلا همکاران شما فرمودند با توجه به اینکه حکم تجویز ازدواج مجدد از دادگاه به دلیل ناشزه بودن زوجه دریافت کرده ام سپس اگر ازدواج کنم زوجه اول می تواند طلاق بگیرد،
پس لطفا اعلام بفرمائید که تکلیف مهریه چه می شود؟
آیا من می‌توانم بگویم هرچی مهریه گرفته پس بدهد و بقیه مهریه را ببخشد؟
در ضمن قبلا شنیدم طبق رای وحدت رویه خانمی که ناشزه باشد و شوهرش با اجازه دادگاه ازدواج کند زوجه نمی تواند طلاق بگیرد، پس چرا بعضی وکلا می گوید زوجه وکیل مرد در طلاق می شود؟
لطفا در مورد نکته مهریه توضیح بیشتری بدهید و اینکه آیا می‌توانم بیشتر از مهریه درخواست کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه حکم نشوز زوجه صادر شود و زوج اقدام به ازدواج مجدد نماید زوجه نمیتواند خواستار طلاق شود.
اما در هر صورت باید مهریه ایشان پرداخت شود.

سلام
اگر زوجه ناشزه باشد و زوج حکم ازدواج مجدد بگیرد و ازدواج کند زوجه نمی تواند درخواست طلاق نماید اما در هر صورت مهریه دینی ست بر عهده زوج که باید پرداخت شود و از طرف زوجه قابل مطالبه است مگر در طلاقی که خود زوجه مهریه اش را به شوهر بذل می کند.