شکایت با عنوان تهمت و افترا نموده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۸ #55132902

بنده در پرونده ای به عنوان شاهد عنوان کردم تهمت دزدی طلا به برادرم از سوی خانمش به خاطر سرپوش گذاشتن به ارتباط نامشروعی بود که جدیدا بر خانواده ما آشکار شد. بنده صدای در هنگام مشاجره لفظی بین آن دو را شنیدم که خانم برادرم از برادرم طلب بخشش می کرد و برقراری رابطه تلفنی با معشوقه دوران مجردی اش را فقط به جهت درد دل می گفت! غیر از اینکه به شخصه شنیدم دو خواهرم نیز از جریان خبردار هستن و به اعتراف یکی از خواهرانم ایشان در حضورش به داشتن ارتباط با معشوقه سابق حتی بعد از ازدواج با برادرم نیز اعتراف کرده است!! البته برادرم شکایت رابطه نامشروع کرد ولی دادگاه قرار منع تعقیب صادر کرد و ما را به عنوان شاهد دعوت نکرد! حالا آیا ایشان می تواند با توجه به رد پرونده ارتباط نامشروع که بنده در انجا به عنوان شاهد حضور نداشتم و شهادت بنده فقط در پرونده طلا بود بنده را با این توجیه که پرونده ارتباط نامشروعش رد شده پس ادعای رابطه نامشروع در پرونده طلا هم خودبخود رد و بنده تهمت و افترا زده و شهادت کذب دادم؟

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود در صورت عدم اثبات، تحت عنوان افترا و اعاده حیثیت قابل ‌‌ شکایت است

با سلام
در صورت رد شکایت ایشان میتوانید درخواست اعاده حیثیت نمایید

"با سلام"
اگر شکایت ایشان رد شود و ادله اثبات کافی نباشد میتوانید علیه ایشان اعاده حیثیت نمایید

در صورت رد شکایت برادرتان و عدم اثبات رابطه نامشروع همسرش ، امکان شکایت از شما و درخواست اعاده حیثیت وجود دارد .

با سلام دوست عزیز بحث شهادت کذب با افترا و تهمت فرق دارد به عنوان شاهد در پرونده دیگری ربطی به ارتباط نامشروع ندارد و شکایت افترا در صورت وجود جهات موجه قانونی نسبت به طرف مقابل شکایت است با این وجود جواب به صورت اجمال تقدیم شد