آیا من میتونم با این وکالت تام که از برادرانم دارم شکایت نامادری و برادرانم رو از خودم و مادربزرگم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #55132034

با عرض سلام و خسته نباشید...
پدر بنده فوت کرده، مادر پدرم، بنده، نا مادری، دو برادر ناتنی ورثه هستیم. نامادری بنده با گرفتن وکالت کاری از دو برادر ناتنی بنده اقدام به شکایت از بنده و مادر پدرم کردند به عنوان اینکه همکاری نمیکنند تا دادگاه تکلیف را روشن کن. برادران من به هیچ وجه قصد شکایت نداشته و به بنده هم وکالت تام داده اند و اظهار میکنن این شکایت بدون اطلاع آنها انجام شده
در ضمن ایشان شکایت کرده اند که من و مادربزرگم همکاری نمیکنیم،در صورتی که ایشان همه مدارک پدرم رو در اختیار دارن و برای اینکه مادر پدرم از متوفی سهم میبرند هیچگونه همکاری نکرده و نمیکنند!دسته آخر هم که با گرفتن وکالت کاری از برادرانم و بدون اطلاع آنها شکایت کرده اند که ما همکاری نمیکنیم!

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. شما با وکالت نامه میتوانید خواسته های برادرتان را مسترد کنید ولی چون خود نامادری شما، از خواهان ها می باشند رسیدگی به خواسته ایشان ادامه می یابد.

حتی اگر با وکالت از برادران خود اقدام به استرداد دعوی ایشان نمایید بازهم به واسطه درخواست نامادری تان پرونده ادامه پیدا میکند .