میتوان از پدر شوهر مهریه دریافت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۹ #55115714

ایا میتوان از پدر شوهر مهریه گرفت زوج در قید حیات نیست

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه مهریه دین است وبعد از فوت زوج میتوانید بطرفیت وراث حین الفوت( یعنی پدر ومادر زوج واولاد در صورت داشتن ) مطالبه مهریه خودرانمایید منعی در اینخصوص وجود ندارد

با سلام
مطالبه مهریه صرفا از زوج مقدور میباشد مگر اینکه پدر زوج تعهدی نسبت به پرداخت ان داشته باشد

با سلام وقت شما بخیر
آیا حصر وراثت همسر شما انجام شده ؟
پدر همسرتان مالدار است؟
ابتدا با مراجعه به دفتر ثبت عقد درخواست صدور اجراییه مهریه نمایید وپس از گرفتن رای انصراف ؛ شما به عنوان وارث همسرتان با استناد به گواهی حصر وراثت میتوانید سهم الارث همسرتان را مبنی بر مطالعه مهریه مورد به نفع خود توقیف نمایید..مدارک مورد نیاز شما عقد نامه ؛گواهی حصر وراثت؛اطلاعات تمامی وراث ؛با مراجعه به دفتر خدمات قضایی اقدام به ثبت دادخواست مطالعه مهریه نمایید
موفق باشید

سلام
یتوان از پدر شوهر مهریه گرفت////
مهریه تکلیفی است که شوهر زوجه تعهد نموده و طبعا پدرشوهر زوجه مسئولیت قانونی نسبت به پرداخت آن ندارد. پس حتی در مواردی که همسر زوجه از تمکن مالی برخوردار نبوده و در مقابل؛ پدر شوهر دارای سرمایه زیادی باشد، هیچ مسئولیت قانونی متوجه حال پدر شوهر نیست. اما در بسیاری از موارد به دلیل مسائل عاطفی و خانوادگی برقرار در نظام خانواده ایران، پدر شوهر زوجه نسبت به پرداخت بخشی از مهریه زوجه و کمک به تسهیل مشکلات اقدام می‌نماید.