چطوری ثابت کنم که مشروب مصرف میکنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #55097550

مشروبیه تعادل رفتار نداره دست بزن داره مدام فحش ناموسی پدر مادر و خواهر برادر میده کد میزاره رو گوشیش مدام گوشی مشغوله مدام سیم کارت ازش پیدا میکنم مشروب هر روز مصرف داره بعضی مواقع حال خراب میاد خونه . من چطور میتونم ثابت کنم که اهل مشروبه . اگه شکایت کنم شاید یه مدت مصرف نکنه تا تو دادگاه ثابت نشه . به نظرتون چکار کنم

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در هنگام شرب خمر یا مستی با ضابطین دادگستری تماس بگیرید تا صورت جلسه و انجام تست صورت گیرد توجه داشته باشید ماموری که صورت جلسه میکند حتما کارت ضابطیت داشته باشد تا در دادگاه قابل استناد باشد