آیا به نرخ روز محاسبه مبشه یا روز معامله؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۰ #55091044

سلام وقت بخیر.. بنده چند سال پیش ملکی رو فروختم به برادرزاده ام... بابت ثمن‌ چک به دادند که تاریخ سر رسید در آن قید شده برای چند ماه بعد از معامله.. به هزار و یک دلیل از جمله خالی بودن حساب برادر زاده ام تا کنون ثمن‌ دریافت نکرده ام... اگر دادخواست مطالبه ثمن ارائه بدم با توجه به چک که در دست دارم. آیا به نرخ روز محاسبه مبشه یا روز معامله.؟ چه راهی هست بتونم کلا معامله رو باطل کنم و زمین رو پس بگیرم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید روی چک اقدام نمایید . اگر چک را برگشت زده باشید میتوانید تاخیر تادیه را از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت مطالبه کنید .

با سلام
اگر مدت زیادی نگذشته باشد و شامل مرور زمان نشود میتوانید دادخواست مطالبه اصل وچه چک با تاخیر تادیه ان را تقاضا نمایید
مرور زمان اگر شامل شود در اینصورت صرفد اصل مبلغ چک قابل دریافت است نه تاخیر تادیه .