وکالت به پدر و تصرف در اموال فرزند صغیر ایشان نافذ است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۳۶ #55076

با سلام و احترام

اینجانب منزلی را با کمک مالی پدر خریداری و حق وکالت نصف (3 دانگ ) منزل به وی واگذار گردید ؛ به تازگی پدرم بدون اطلاع اینجانب منزل را به فروش رسانیده و اینجانب باید تا 2 ماه دیگر منزل را تخلیه کنم ؛
آیا امکان طرح شکایت وجود دارد؟ (با مراجعه به دادگاه ؛ فرمودند که پدر اختیار تام نسبت به اموال فرزند دارد و می تواند به راحتی اموال فرزند را مصادره کند).
خواهشمند است راهنمایی فرمایید.

با کمال سپاس

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه پدر شما وکیل از طرف شما بوده و بدون اذن شما خانه را به نام خود کرده باشند میتوانید تحت عنوان خیانت در امانت علیه ایشان شکایت کنید به دلیل اینکه وکیل امین موکل محسوب میشود. لذا ایشان حق دخل و تصرف در اموال صغیر را نخواهند داشت.موید باشید