احتمال کم شدن مبلغ جریمه در حکم دادگاه، تا چه اندازه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۲۲۰ #55067475

با سلام
من امروز در مورد یک پرونده جعل و استفاده از سند مجعول محکوم به پرداخت مبلغ ۵ میلیون ریال شدم.
سوالم اینه به نظر شما وکلای محترم آیا از فرصت تجدید نظر استفاده کنم؟
چون شنیدم که اگه بزارم فرصت تجدید نظر به اتمام برسه یک چهارم اجرای احکام تخفیف میدن یک پنجم قاضی تخفیف میده.
لطفا بهترین راهکار ممکن که منجر به کم شدن جریمه بشه رو پیشنهاد بدید؟
ممنون از شما عزیزان

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر معتقد به برائت و بی‌گناهی خویش هستید حتما اعتراض نماید

سلام

با توجه به اینکه محکومیت شما جزای نقدی ست و مبلغ زیادی هم نیست می توانید با عدم تجدیدنظرخواهی از فرصت کاهش مجازات استفاده کنید و اگر مدارک و ادله ای مبنی بر مبرا بودن خود از اتهام دارید که دادگاه بدوی به آن توجه نکرده تجدیدنظر بخواهید

اگر اصل اتهام را قبول دارید از همین فرصت تخفیف مجازات بهره ببرید

با سلام
اگر درخواست تسلیم به رای بدهید قاضی قانونا تا یک چهارم کم میکند
رای بدی نیست اگر اتهام رو قبول دارید وگرنه اگر میتونید و دلیل کافی برای برائت دارید اعتراض بزنید