تقسیم نامه ای که مهندس بیان نموده، خلاف تقسیم نامه ی تعاونی مسکن میباشد، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۱ #55051190

من ملکی خریداری کردم دارای سند ملکی مشاع به تعداد ۳۴۰ سهم (برای همه همین است) که همراه با آن تقسیم نامه تعاونی مسکن همراه با مهر و امضا و مشخص کردن پلاک من در آن مثلا قطعه شماره ۶۰ به قید قرعه.
حالا که مهندس نقشه بردار آوردیم سهم همه مالکان که ۱۴۰ نفر است، شده ۳۰۰ متر ولی مال من و چند نفر دیگر به خاطر انحنا و ناجور بودن زمین شده ۵۰۰ متر، من زمینم به دلیل انحنا ۳ نبش بهم تقسیم نامه دادن و اگر قرار باشد کمتر شود متراژ آن دو نبش میشود و خلاف تقسیم نامه تعاونی می شود.
آیا من صاحب کل آن هستم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتیکه تقسیم نامه براساس توافق تنظیم وبه امضا رسیده باشد عدول از ان وبرهم زدن ان ممکن نخواهد بود مگر اینکه شرایط به هم زدن وبطلان تقسیم نامه محقق شود مثلا تقسیم به غلط صورت گرفته باشد ویا اینکه مال کسی دیگر در تقسیم نامه شما اورده شده باشد