ارائه مدرک غلط به دادگاه جرم محسوب می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۳ #54996406

با سلام بنده یک واحد آپارتمان دارم سازنده ساختمان در نبود من با کشیدن دیوار حدودی از پارکینگ را تصرف کرده و در دادگاه محکوم شده در حال حاضر من تقاضای اجرت المثل کردم. این شخص عکسی به عنوان مدرک از جانمایی پارکینگ به دادگاه ارائه کرده و ادعا کرده از شهرداری تایید شده در صورتیکه هیچ مهر امضایی نداره و آدرس محل سکونت تا حدی اشتباه نوشته شده من در دادگاه میتوانم بیان کنم که برای فریب دادگاه برگه جعلی ارائه کردن؟ آیا این کار جرم محسوب میشه در ضمن من برگه اصلی تایید شده شهرداری دارم که کاملا با اون نقشه فرق داره.

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درصورت ادعای جعل شما باید ثابت کنید اگر مدرک دارید و مورد تایید شهرداری هست اقدام کنید