ممانعت از اشتغال به کار همسرم چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۳ #54987799

با سلام و درود
همسر بنده میره سرکار و نمیخوام که برود
چون سرکارش باید با نامحرم های زیادی صحبت کنه و من خوشم نمیاد و هم اینکه هیچ وقت هیچ چیز زندگیم سرجاش نیست نه ناهار،نه شام و نه هیچی
و هم اینکه دوتا بچه کوچیکم اذیت هستند
واقعیت خودم هم راننده تاکسی هستم و گفتم خانم من با همین حقوق کنار میام اما به حرفم گوش نمیده و میگی من حاضر نیستم کارم رو از دست بدم
این هم بگم که همسرم قبل از ازدواج بیکار بود
مادر خانمم هم توی زندگیم دخالت میکنه و نمیگذاره زنم زندگی کنه و همش میگه تو هیچ کاره اون نیستی که بذاری بره سرکار یا نه و من همه کارش هستم
ممنون میشم کمکم کنید که چطور از طریق قانون پیگیر بشم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به سوال مطروحه: شما شعل همسرتان را ذکر نکردید زیرا در دعوای منع اشتغال زوجه ، خلاف شان بودن شغل مربوطه،ملاک هست لذا کلی نمیشود اظهار نظر کرد .

سلام و درود، در نظر داشته باشید که حق شغل از حقوق مسلم هر شهروند مطابق اسناد بین المللی و قانون اساسی می باشد، و اصولا ممنوعیت آن امکان پذیر نیست مگر اینکه مغایرت با شئونات مورد نظر در قانون مدنی یا برخلاف حق تمکین‌ بودن آن اثبات گردد؛ امروزه شرایط اقتصادی ویژه است و دادگاه ها نیز به این ‌امور و هم چنین فعالیت اجتماعی زنان توجه دارند؛ توصیه می گردد از‌ همسرتان بخواهید به جای استعفا ، ساعت کاری ‌خود را کمتر کند و با سازش مساله راحت تر حل خواهد شد، موفق باشید.

باسلام در صورتی که شغل ایشان منافی با مصالح خانوادگی می باشد میتوانید مانع شوید که البته بایستی بتوانید این مهم را اثبات نمایید.

در صورتیکه شغل زوجه مخالف با مصالح خانواده،شرایط عرفی جامعه و تهدید کننده حیثیت و ....باشد زوج میتواند مانع از اشتغال او شود اگر مستندات و شواهد در این مورد دارید میتوانید با ارائه دادخواست مبنی بر این موضوع اقدام کنید

در صورتی که شغل همسر مخالف شئونات خانوادگی و مانع تمکین زن شود میتوانید ممانعت از اشتغال کنید

بله میتواند به شرط اینکه عدم تمکین را اثبات کند

فقط با اثبات مغایرت شغل همسرتان با مصالح و حیثیت خانوادگی امکان ممانعت از اشتغال ایشان را خواهید داشت .