نحوه مسدود کردن تمام حساب های بانکی محکوم علیه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۷ #54892206

با عرض سلام و خسته نباشید...
از یه نفره چک ۹۰ میلیون تومانی رو برگشت زدم و شکایت کردم و به اجرای حکم رسیده و از طریق دفتر قضایی تقاضای کامل برای مسدودیت حساب های بانکی از طریق بانک مرکزی رو دادم
ولی کارمند اجرای احکام برام استعلام از حساب های بانکی نمیگیره و میره باید دوباره بری دفتر قضایی درخواست استعلام حساب بدی چون استعلام بدون حکمش ممنوعه و مشکل بزرگتر اینه که به صورت دستی بهم تعدادی نامه مسدودیت دادن که حضوری تک تک بانک ها رو برم و مسدود کنم که بعضی بانک ها در شهرمون شعبه ندارن و اینکه ظاهرا اون شخص دوباره میتونه بره یه حساب دیگه باز کنه ...
و محض اطلاع یه چک دیگه که برای شخص دیگه داشتم رو در شعبه دیگری شکایت کرده بودم که اونجا برام از حساب اون شخص استعلام حساب گرفتن که ۱۶ تا حساب داشت ولی میگن هر ماه فقط یدونه حساب رو میشه مسدود کرد و ماه بعد دوباره بیا تا یکی دیگه رو مسدود کنیم...
حالا سوالم اینه ایا سیستم یکپارچه ای وجود نداره که بانک مرکزی به صورت اتومات همه حساب های بانکی شخص رو مسدود کنه و تا رفع مسدودیت نتونه هیچ حسابی باز کنه یا دسته چکی بگیره؟ یا بنده باید در دفتر قضایی جملات خاصی رو بنویسم و تقاضا کنم؟؟؟راهش چیه؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. شما طی لایحه تقاضا کنید نامه انسداد کلیه حساب ها به بانک مرکزی بدهند و از طریق بانک مرکزی می توان همه حساب های محکوم علیه را مسدود کرد. پیشنهاد میکنم برای راهور ( اگر فکر می کنید خودرویی به نامشون هست) و همچنین "شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه" ( اگر فکر می کنید اوراق سهام در بورس دارند) نامه بگیرد. در ضمن می توانید برای مشاوره تلفنی با اینجانب به بنیاد وکلا درخواست بدید.