در اعاده دادرسی چند درصد امکان نقض رای وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۹۰ #54881166

با سلام،
بنده ملکی را با چند چک فروختم و در قرارداد ذکر شد که در صورت عدم وصول چک معامعله یکطرفه فسخ میگردد،و چک خریدار به علت مغایرت امضا برگشت خورد ولی پول در حساب بود و ایشان تقاصای تنظیم سند دادن و بنده تقابل دادخواست تایید تنفیذ فسخ که دادگاه بدوی رای به فسخ داد و ایشان اعتراض نمود و حتی دادگاه تجدید نظر هم وقت رسیدگی گذاشت(چوم ایشان ادعا کرده بود که شاهد دارم و قرار بوده که بنده در اذای دریافت مبلغی از حق فسخم صرف نظر کنم)و ایشان در جلسه رسیدگی در دادگاه تجدید نظر هم فقط یک شاهد آورد که آن شاهد هم دقیقا برعکس ادعا شهادت داد و گفت همچین توافقی قرار نبوده صورت بگیرد،حال تجدیدنظر هم رای دادگاه بدوی را تایید کرده ،و مجدد این طرف اعاده دادرسی کرد
حال جای سوال است
۱-با توجه به توضیحات بنده آیا ادعاده دادرسی که ایشان کرده میتواند جلوی فروش ملک را برای بنده ببندد و بنده فعلا نمیتونم ملک را با این رای قطعی بفروشم؟
۲-اعاده داردسی مجدد در شعبه تایید رای صورت میگیرد؟
۳-و چند درصد امکان دارد اعاده دادرسی ایشان قبول شود؟
۴-مهلت اعاده دادرسی چند روز بعد از وای قطعی میباشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اعاده دادرسی مانع صدور حکم نیست لذا با توجه به رای بدوی و تجدید نظردرنهایت رای یه نفع شما خواهد شد لذا مدارک ومستندات قوی ارائه شود موفق باشید

سلام
تعیین درصد موفیقیت یا محکومیت در اعاده ی دادرسی قابل پیش بینی نیست وبه اسناد ومدارک اریه شده بستگی دارد

با درود اعاده دادرسی می‌بایست شرایط را دارا باشد تا مورد پذیرش قرار گیرد و به صرف درخواست اجابت نمی‌شود و موجب تاخیر در اجرای رای نخواهد شد

درود بر شما، خیر صرف درخواست اعاده دادرسی مانع اجرای حکم قطعی نیست. پذیرش یا عدم پذیرش اعاده دادرسی بستگی به دلایل و مدارک ارائه شده خواهد داشت.

درود
مهلت اعاده دادرسی بیست روز پس از صدور حکم قطعی است. اعاده دادرسی مانع اجرای حکم نیست. پذیرش اعاده دادرسی بستگی به دلایل ایشان دارد. و در دادگاه صادر کننده حکم قطعی مجدد رسیدگی می شود.

سلام.تقاضای اعاده دادرسی مانع اجرای حکم قطعی نیست . مشکلی سر راه شما نیست ولی اگه اعاده دادرسی قبول بشه ایشون میتونه مانع فروش ملک بشه.
اعاده دادرسی در شعب دیوان عالی کشور بررسی میشه و اگه پذیرفته بشه به شعبه هم عرض دادگاه تجدیدنظر برای بررسی مجدد فرستاده میشه.
احتمال پذیرفته شدن و نشدن اعاده دادرسی ایشون بستگی به ادله و لایحه ارائه شدشون داره و اگه ادله خاصی ارائه نداده باشن قبول نمیشه.
در خواست اعاده دادرسی مهلت نداره و هر چند مدت بعد صدور رای قطعی قابل درخواست هست.