آیا ازدواج موقت نیز همانند ازدواج دائم برای زن حق طلاق ایجاد می کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۷ #54878744

سلام و عرض ادب
مردی بدون اذن همسر خویش همسر دوم اختیار می کند و با اوردن همسر دوم به منزل همسر اول خانه را ترک می کند.حالا سوال اینجاست که
۲. همسر اول برای اثبات ازدواج دوم چه دعوای حقوقی باید مطرح نماید ایا ذینفع در دعوای اثبات زوجیت محسوب می گردد؟
۳ شهادت شهود مبنی بر سکونت مشترک زوج با خانم، مثبت ازدواج دوم مرد هست؟
۴ ایا زوجه اول میتونه در محل اقامت خودش طرح دعوا اثبات زوجیت کنه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این خصوص رویه قصایی واحدی وجود ندارد و قضات تصمیمات مختلف اتخاذ می کنندلاکن شعبه ۸ دیوان عالی کشور در مورخه ۹۷/۱۲/۲۷ با استناد به بند ۱۲ عقد نامه ازدواج موقت را از موجبات حق طلاق برای زن صادر مکوده است

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. در نکاح موقت بر خلاف نکاح دائم، زوج هیچ الزامی به کسب اجازه جهت ازدواج مجدد و تجدید فراش نداشته و ندارد و مقررات حاکم بر نکاح دائم در موارد بسیاری با نکاح دائم متفاوت می باشد..
فلذا در خصوص سئوالتان.. بفرض اثبات ازدواج دوم نیز اقدامی در این راستا متصور نمی باشد..
موفق باشید.

صرف ازدواج دائم یا موقت اگر بدون اجازه زن اول یا دادگاه باشد برای طبق شروط ضمن العقد برای همسر اول ایجاد حق طلاق می کند.

با سلام و احترام
علاوه بر اینکه شما سمت برای طرح دعوا ندارید، نکاح موقت نیاز به اذن همسر اول ندارد. ثبت آن هم الزامی نیست. همچنین اختیار کردن همسر با نکاح موقت از موجبات ایجاد وکالت در طلاق( حق طلاق ) نخواهد بود